Rekrytointi

Heryk työnantajana

Haluatko mukaan kokemaan Herykin hengen? Koulussamme työskentelee 800 nuoren tukijoina noin kuusikymmentä opettajaa ja kymmenkunta tukihenkilöä. Ehkä juuri sinä puutut vielä joukostamme! 

Yksityisenä kouluna työnantajasi Herykissä on Oy Helsingin yhteiskoulu ja reaalilukio, joka kuuluu Sivistystyönantajien liittoon. Työsopimusehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n ja Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n sekä muun henkilökunnan ammattiliittojen (esim. JHL) kesken tehtyjen työehtosopimusten mukaan. Palvelussuhteen ehdot ovat lähes samat kuntasektorin kanssa.

Herykissä saat monia henkilöstöetuja

Avoimet työpaikat

Herykin avoimet työpaikat ilmoitetaan TE-keskuksen Työmarkkinatorilla.

Tällä hetkellä haetaan lukion ja peruskoulun yhteistä biologian ja terveystiedon lehtoria.

Oletko käytettävissä sijaisena?

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ilmoittaudut sijaispankissa. Täytä lomake ja lähetä tietosi meille. Otamme yhteyttä, mikäli sopiva paikka vapautuu. 

Lyhyistä sijaisuuksista vastaa vararehtori Ari Leväniemi (050 520 5983).

Hakemukset

Kirjalliset hakemukset toistaiseksi täytettäviin toimiin ja lukuvuoden mittaisiin tuntiopettajan tehtäviin osoitetaan rehtori Johanna Kalliolle osoitteeseen Herttoniemen yhteiskoulu, Kettutie 6, 00800 Helsinki

Avoimiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa rehtori Johanna Kallio (050 572 3319).  

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen johanna.kallio@heryk.fi .

Työhaastattelu

Hakuajan päätyttyä osa hakijoista saa kutsun työhaastatteluun. Haastattelua johtavan  rehtorin lisäksi mukana on vararehtori ja tarpeen mukaan aineenopettaj(i)a. 

Rekrytoinnin päätös

Tehtävään valitulle ja muille haastatelluille ilmoitamme valinnasta ja rekrytointiprosessin päättymisestä puhelimitse.

Valitun hakijan on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnasta ja käytävä työhöntulotarkastuksessa. Tehtävät täytetään kahden kuukauden koeajalla.