Ketuttaako?

Tule Herykiin

Herttoniemen yhteiskoulu on yksityinen sopimuskoulu, jossa opiskelu on maksutonta. Heryk toimii lähikouluna Länsi-Herttoniemen nuorille. Meillä on myös latina- ja liikuntaluokat, joihin haetaan soveltuvuuskokeilla. Liikuntaluokat ovat painottuneet jalkapalloon.

Heryk on juuri sopivan kokoinen lukio, joka tarjoaa opiskelijoilleen turvallisen ja monipuolisen opiskeluympäristön. Tavoitteenamme on kouluttaa laajalti sivistyneitä ja aktiivisia nuoria, jotka saavat erinomaisen pohjan jatko-opintoihin.

Oppimisympäristö

Heryk tarjoaa siistit ja nykyaikaiset tilat ja välineet opiskeluun. Jokaiselle nuorelle jaetaan henkilökohtainen tietokone opiskeluun. Koulussa on kattavasti varustettu kuntosali, jota lukiolaiset voivat vapaasti käyttää oppituntien ulkopuolella.

Koulua käydään myös koulutalon ulkopuolella. Vieressä sijaitsevat Herttoniemen liikuntapuisto ja Viikin ulkoilualueet. Metro kuljettaa opiskelijat nopeasti keskustan vilinään. Liikuntatunneilla käytetään Itä-Helsingin erilaisia sisäliikuntapaikkoja, kuten Myllypuron Liikuntamyllyä, Arena-Centeriä ja Pallomyllyä.

Herykin edeltäjä aloitti toimintansa syksyllä 1924! Saavutamme siis kunnioitettavan sadan vuoden iän koulutuksenjärjestäjänä. Tältä sivulta löydät tietoa, millaisin eri tavoin merkkipaalua juhlistamme lukuvuonna 2024-2025!