Lukio

Heryk on hyvän mielen lukio, joka antaa sinulle mainiot eväät tulevaisuuteen.

Koulumme on riittävän suuri, jotta voimme tarjota monipuolisen valikoiman opintojaksoja. Herykissä luot itsellesi sopivan opintopolun. Voit rakentaa itsellesi esimerkiksi luonnontieteitä tai humanistisia aineita painottavan opintokokonaisuuden. Tutustu myös koulukohtaisiin opintojaksoihimme.

Heryk on riittävän pieni yhteisöllisyyden kehittymiseen. Meillä opiskellessasi tunnet lähes kaikki opettajat ja ison osan opiskelijoista.

Koulumme aktiivinen opiskelijakunta järjestää kaikkea kivaa opiskelun oheen. Tutorit auttavat uusia herykiläisiä opintojensa alkutaipaleella. Heryk on tunnettu myös aktiivisesta kuoro- ja bänditoiminnasta, jotka luovat juhlistamme ikimuistoisia.

Kielitarjontamme:
A englanti, ruotsi, ranska
B1 ruotsi
B2 ranska, saksa, latina
B3 ranska, saksa, latina, venäjä
Italian alkeet

Lukiodiplomin voit suorittaa liikunnasta, kuvataiteesta ja musiikista

Herykin lukioon!

Lukioon otetaan vuosittain yhteishaussa 120 opiskelijaa (www.opintopolku.fi). Keskiarvoraja on pyörinyt viime vuosina noin 8,8:ssa.

Haitpa millä sijalla tahansa lukioomme, ole hyvä ja täytä valinta­kort­tim­me.

Tule tutustumaan Herykiin!

Avoimet ovemme ovat:

  • 17.1.22 klo 9.15-10.30 ja klo 18 (Lukioinfot klo 9.15 ja 18, jälkimmäinen myös huoltajille)

  • 28.1. klo 9.15-10.30 (Lukioinfo klo 9.15)

Miten lukiopaikka vastaanote­taan?

Saat tiedon koulupaikastasi aikaisintaan 16.6.2022. Varmistaaksesi lukiopaikkasi sinun tulee ottaa paikka vastaan Opintopolussa mahdollisimman pian. Tutorit ja opo auttavat sinua koululla ilmoittautumisessa ja ainevalinnoissa 16. ja 17.6. Tule käymään! Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tämän jälkeen, ota yhteys koulun kansliaan. Ilmoittautuminen päättyy 1.7.2022.

Hyväksymiskirjeen mukana saat sähköpostiisi kaiken tarpeellisen tiedon opintojen vastaanottamisesta ja aloittamisesta. Sama tieto löytyy myös Uusi Herykiläinen -sivustolta.

Tervetuloa Herykin lukioon -video!


Herykin lukio-info 2021